Zorg(verzekering) 2019

Zorg(verzekering) 2019

Terugblikken en vooruitkijken, wat heeft u nodig qua zorg(verzekering) in 2019?

Nu het einde van het jaar in zicht komt, is voor veel mensen het moment aangebroken om terug te kijken op het afgelopen jaar. Hopelijk was het voor u een goed jaar, zowel op het gebied van gezondheid en privé als werk. Wij kijken als therapeuten terug op een mooi jaar waarin we onze praktijk in de dorpskern van Gieten mochten openen. Daarnaast is Ria ook nog eens bevallen van een prachtige gezonde dochter Rosa.

Aan het einde van het jaar kijken we ook vooruit: wat zal het nieuwe jaar eenieder brengen? Wij hopen dat het u goed mag gaan, maar mocht het op het gebied van uw gezondheid niet naar wens gaan, dan staan we met plezier voor u klaar. Als Oefentherapeuten Mensendieck kunnen we u begeleiden op het gebied van houding, bewegen, ademhaling, nachtrust en ontspanning.

De therapie valt onder het aanvullende pakket van de zorgverzekering, uit het potje ‘beweegzorg’, net als de fysiotherapie. Het eind van het jaar is hét moment om kritisch te kijken naar uw zorgverzekering voor 2019 en deze naar uw eigen wensen aan te passen. Hier heeft u nog tot eind december de tijd voor. Met onderstaande link kunt u kijken hoeveel behandelingen de verzekeraar voor u vergoedt. En mocht u momenteel klachten hebben en nog behandelingen voor 2018 over hebben, dan bent u van harte welkom. Elk kalenderjaar start u weer van voor af aan met uw pakket.

Kijk hier voor de tarieven van 2019.

Oefentherapie nog even uitproberen om de juiste verzekering te kiezen voor 2019?
Neem contact met ons op via mail@oefentherapiegieten.nl of bel voor een afspraak 06 – 3643 2494.